Tag familien med på museum og se på malerier

Tag familien med på museum og se på malerier

Savner du og familien noget nyt at lave i sommerferien, kan det jo være, at I skal tage ud for at kigge på malerier.

Der er mange rigtig gode museer i Danmark, hvor du nemt kan komme ind og kigge på nogle af de bedste værker fra de største danske og skandinaviske kunstnere gennem tiden. Har du ikke været på museum i lang tid, er det da på tide at komme afsted igen.

Billigt at komme ind

Det gode ved at tage på museum i Danmark er, at det tit er ret billigt at komme ind. Og ofte kan du endda være så heldig, at børnene kan komme med ind gratis, så du ikke skal tænke på at bruge penge for at de kan komme med.

Der er jo en lang række museer i Danmark, men med de priser, der typisk er på et museum, skal du ikke være bange for, at det er noget, der kommer til at ruinere din sommerferie, selvom du vælger at tage på en håndfuld museer. En entré på et museum ligger ofte på under 100 kroner.

Mange små og store museer i Danmark

Og selvom vi i Danmark har en række store museum, er der også en række små af slagsen, som vi heller ikke må glemme. Næsten uanset hvor i landet du kommer, er der gode chancer for at finde et museum i nærheden, som du kan vælge at besøge.

Det kræver ofte lige en søgning eller to på Google for at finde frem til alle de museer, der findes i nærheden af, hvor du er, men det er tit nemt at finde frem til, og mange af dem holder typisk åbent i skolernes ferier, så der er rig mulighed for at komme forbi.

Et godt krydderi til en lang sommerferie

Det er perfekt at smide museer ind i puljen til, hvad I kan lave i sommerferien. Det er klart, at I nok ikke vælger at bruge hele ferien på at være på museer, men det kan være et godt krydderi i blandingen af alle de ting, I kan få tiden til at gå med i jeres ferie.

Så er der et par museer, du gerne vil på, og er der nogle malerier, du særligt gerne vil se, er det jo bare med at få det planlagt, så du og familien kan komme forbi i denne ferie.

Skal du til udlandet i din ferie, kan du læse mere om norske kroner til danske kroner her.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.