Har du et maleri derhjemme, der er mange penge værd?

Har du et maleri derhjemme, der er mange penge værd?

Har du en lang række malerier derhjemme, og har du ikke før fået dem vurderet, er det jo ikke til at vide, om du gemmer på et maleri, der er en formue værd.

Er du nysgerrig på at vide, hvor mange penge du har hængende for på væggen, er det da bare med at komme i gang med at undersøge det, så du kan få stillet din nysgerrighed og muligvis endda også tjene en god skilling på det.

Mangler du penge, kan du finde et nyt lån her.

Få dine malerier vurderet

Det første skridt på vejen mod at finde ud af, hvad dine malerier er værd, er at tage kontakt til et vurderingshus, der kan hjælpe dig med det.

Du har måske før set i fjernsynet, at det kan lade sig gøre at komme forbi med sine gemte skatte og få en gratis vurdering på dem. Det kan også lade sig gøre med malerier, hvis du er interesseret i at vide, hvor mange penge de er værd. Så det er bare at komme i gang.

Sælge eller beholde?

Inden du går i gang, kan det dog være en god idé at tænke lidt over, om du overhovedet er interesseret i at sælge det, eller om du gerne vil beholde det, uanset hvor meget det er værd.

Finder du ud af, at dit maleri er mange penge værd, kan det være godt at have besluttet forinden, om du overhovedet vil sælge det, eller om det betyder så meget for dig, at det ikke er interessant for dig.

Er du ikke interesseret i at sælge det under nogle omstændigheder, er det måske en god idé at holde dig fra at få det vurderet.

Vælg et sikkert sted at sælge dit maleri

Hvis du har fundet ud af, at du har et maleri, der er mange penge værd, og hvis du gerne vil sælge det, kan det være en god idé at sætte det til salg et sikkert sted. Det kan eks. være en god idé at vælge et auktionshus som Lauritz, der har gjort sig i dette i mange år.

Når der er tale om mange penge, er det en god idé at lade et professionelt foretagende tage sig af det, så du ikke skal have tilfældige mennesker ind i dit private hjem, når du har sat det til salg på Facebook eller på DBA. Det er ikke den rette vej at gå.

Du gemmer muligvis på en formue

Har du en lang række malerier derhjemme, og er det malerier, som du har købt sådan lidt tilfældigt uden at undersøge, hvem der egentlig har lavet det, og hvor det stammer fra, kan det jo være, at du gemmer på en formue på dine vægge derhjemme.

Har du endnu ikke undersøgt, hvad dine malerier er værd, er det jo bare med at komme i gang, så du kan få stillet din nysgerrighed. Og hvem ved? Måske ende med at tjene gode penge på dem.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.