Skagensmalerne museum

Er du interesseret i at se nogle af de populære værker fra Skagensmalerne, er det heldigvis muligt at tage på museum og se dem. Og det kan endda lade sig gøre på flere danske museer.

Se Skagensmalerne på museum i København

Bor du i København, behøver du ikke at tage hele vejen til Skagen for at se nogle af de populære værker. Der er også et kunstmuseum i København, der er udstyret med værker fra den populære kunstnerkoloni fra det nordjyske.

Det er nærmere betegnet Den Hirschsprungske Samling, der har en lang række af værkerne, som du altså kan kigge på, uden at du skal en tur til Jylland. Dog kan det i den grad anbefales at tage til netop Skagen for at studere værkerne, da du finder en lang række af de originale værker netop der.

Se Skagensmalerne på museum i Skagen

Det er Skagens Museum, du skal sætte GPS’en til at finde, hvis du gerne vil se på malerier fra Skagensmalerne, når du er i det nordjyske. Her kan du få en rundvisning og en guidet tur til de mange malerier, eller du kan gå rundt og kigge på dem alene, hvis du hellere vil fordybe dig stille og roligt på egen hånd.

Der er en masse værker at gå på opdagelse i, og det ene malerier er bedre end det andet. Du kan godt glæde dig til at blive imponeret, hvis du vælger at tage en tur forbi museet i Skagen.

Hotellet hvor der også er malerier fra Skagensmalerne

Hvis du har lyst til det, kan du også lægge vejen forbi Brøndums Hotel, som er det hotel, mange af Skagensmalerne boede på, da de var i Skagen. Her kommer du virkelig under historiens vingesus, og du kan virkelig fornemme, at der blev skabt historie på det hotel.

Hvis du har mulighed for det, kan du med fordel booke et par overnatninger på hotellet. Og når du får tid til det, kan du tage et nærmere kig på nogle af de originale værker, der stadig hænger på hotellet den dag i dag. Det kan du godt glæde dig til.