Kaffe er en kunst i sig selv

Kaffe er en kunst i sig selv

Selvom der nok ikke er mange kunstanmeldere, der vil betegne det som kunst, er der ingen tvivl om, at kaffe også er en kunst i sig selv.

Er du til te i stedet, så find te uden koffein her.

Den helt rette teknik er svær at mestre

Det skyldes blandt andet, at kaffe, og den rigtige måde at lave kaffe på, er en rigtig svær teknik at lære. Det er kun meget få personer i hele verden, der kan mestre denne teknik til perfektion, og en kop kaffe, lavet af de rette hænder, kan jo hurtigt ende med at blive et helt kunstværk i sig selv.

Der er naturligvis forskel på, om du får lavet en kop kaffe af en af verdens bedste baristaer, eller om du bare laver en filterkaffe derhjemme på egen hånd. Sidstnævnte er nok langt fra et kunstværk, hvis vi skal være ærlige.

Find koffeinfri kapsler her.

De bedste baristaer er ægte kunstnere

Hvis du har en chance for at møde nogle af verdens, eller måske bare landets bedste baristaer, vil du blive imponeret af, hvad de kan med deres kaffe. Der ligger så mange timers træning bag den perfekte kop kaffe, så det er bestemt ikke noget, de er kommet sovende til. Det kan du være sikker på.

Ligesom en kunstmaler har brugt mange, mange år på at perfektionere sine værker, gælder det samme for de bedste baristaer. De har også brugt tusindvis af timer på at perfektionere den perfekte kop kaffe, bare for at vi skal have mulighed for at kunne nyde den.

Ikke anderledes end så meget andet kunst

Dermed er der altså ikke den store forskel på så meget andet kunst og kaffekunsten. Har du endnu ikke haft fornøjelsen af at se sådan en ægte barista slå sine folder ud, er det i sandhed noget, du bør unde dig selv at opleve.

Det er helt specielt at komme helt tæt på og se en rigtig dygtig barista arbejde. Og så gør det jo heller ikke noget, at du efterfølgende kan få glæden af at smage på den bedste kop kaffe, du nogensinde har fået i dit liv. Det er som en drøm.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.